28 al 30 de novembre
Divendres 28 
21:00 h a Riereta (C/ de la Riereta, 5):

Presentació del projecte CDG mentre es preparen uns panellets digitals (que menjarem el dia següent). Tots els presents ens posarem manos a la massa.

Dissabte 29 

12:00 h a Conservas (C/ Sant Pau, 58):

Taula rodona oberta de conclusió de les I Jornades CDG realitzades el 30 de maig de 2008 i presentació de les II Jornades que es faran al començament del 2009 + preparació de materials CDG per a la manifestació “la crisi que la paguin els rics” (17:30 h, pl. Universitat)

20:00 h (després de la mani), en Conservas

Presentació de la web de Compartir Dóna Gustet
Exposició de pintures de Laia Llorca

Amenitzat amb una castanyada tardo-tardoral amb els panellets cuinats el dia anterior i alguns boniatos, mentre veiem el vídeo de l’elaboració que ens servirà per presentar la secció de la web “Picaeta” coordinada per Pere Cullera

Panellets Digitals