En aqueste jornades de reflexió anem a contar amb la col·laboració de Jo Sol (director de cinema), Andrés Antebi (antropòlec), Jaume Nualart (riereter i tabaleter), Ramón Pinto (Mestre miscel·lani). Moderació: Antonia Folguera (online TV star & aventurera multimèdia) i Marquet (liante).

LLOC: Riereta.net – Carrer Riereta, 5 \ DIA: 19 Març 2010 – 19:00h

Parlarem de les relacions i llocs en comú entre internet i el carrer que son espais de trobada on hi ha lliure circulació del coneixement i els desitjos, i de com es pretén normativitzat i regulat per els poders econòmics en benefici d’uns pocs en contra de la cultura popular i horitzontal. Es una casualitat que vullguen limitar la llibertat a internet de la mateixa manera que sa fet amb carrer? o el que passa es que internet es un gran carrer?

Aquesta sessió la podreu seguir per Internet. Consulteu telenoika.net.

LLOC: Riereta.net - Carrer Riereta, 5 DIA: 19 Març 2010 - 19:00h